JUS DR-II


/

Jus DR-II adalah merupakan satu evolusi baru dalam dunia penjagaan kulit dan kesihatan masa kini. Satu lagi sensasi dunia kesihatan dan kecantikan yang diimpikan oleh wanita dan lelaki. Dr Rozmey sekali lagi tampil dengan formula ajaib lagi hebat, amat berkesan, selamat dan murah. Hanya bahan aktif dan asli seperti astaxanthin, hydrosalate marine colagen, acerola extract powder. Diformulasi dengan bijak dan terbaik. Ia diadun dalam bentuk ?powder? dengan mengunakan teknologi nano. DR-II dengan bahan aktif sebanyak 12 gm yang larut didalam mulut meresap ke dalam badan melalui kapilari bawah lidah tanpa perlu melalui ? 1st pass effect ? oleh metabolisma hati. Anda pasti mengalami sensasi dunia kejelitaan dr-ii. Anda akan tampil dengan kulit cerah dan lembut dengan penuh bergaya, mampu mempesona sesiapa yang melihatnya. Jus DR-II adalah 50 x lebih baik dan kuasa dari injeksi vitamin C + kolagen. Dalam masa 2 minggu anda sudah menikmati keajaiban nya!!!!!!!

Kandungan

1. Astaxanthin

Ianya tulen bermutu tinggi dari mikro-alga haematococcus pluvialis hidup bebas dikedalaman 5000 kaki di bawah laut persisiran pantai pulau hawai.

Ianya adalah dari kumpulan Carotenoids:

Merupakan anti-oksida yang paling super hebat bertindak aktif dikesemua sel-sel badan Ia menjadikan pigment kulit berwarna cerah Melindungi kulit dari sinar UV dengan memperhebatkan perlindungan semulajadi kulit Mampu memperkuatkan tindakan anti-oksida yang lain dan memanjangkan fungsi dan umur sel-sel tersebut Mampu melembab, melembut dan menyegarkan kulit Menghilangkan kedut, parut dan perubahan ketuaan Merawat eczema dan dermatitis. Aktiviti anti-fungalnya dapat merawat berbagai penyakit kulit yang disebabkan fungus

Astaxanthin:

500 x kuasa dari vitamin e dan c
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap kedalam badan berbanding anti-oksida lain
Membaiki dan memelihara dna selyang rosak
Mengurangkan keradangan
Meningkatkan sistem pertahanan imuniti badan
Menghasilkan sel-sel hepar yang baru
Menghalang pembentukan arterosklerosis arteri
Menguat dan melindungi setiap sel-sel badan
Menguatkan aksi anti-oksida yang lain Semulajadi dan selamat

2. Hydrolysed marine collagen

Kaya dengan amino asid

l-glycine, l-proline dan l-hydroxyproline
Memelihara sel-sel kulit yang sihat, kedut-kedut dan lain-lain tanda perubahan penuaan kulit.
Menjadikan kulit lembut, basah, elastik, licin, kelihatan segar dan muda. Kolagen membantu melambatkan proses penuaan

3. L-lysine

Adalah amino asid yang tidak dihasilkan oleh badan dan amat diperlukan untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon Ia amat diperlukan untuk memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan Ia juga digunakan untuk merawat keletihan, hepatitis dan hiv

4. Acerola extract powder

Membekalkan vitamin-C Semulajadi, terbaik dan bermutu tinggi
Merupakan anti-oksida yang kaya dengan mineral, zat besi, phosphorus, calcium dan anti- fungal aktiviti
Menahan pertumbuhan sel-sel yang tidak normal dan ketuaan.

Cara Pengambilan

Aturan pengambilan

1 sachet: masalah biasa ( pagi atau malam)

2 sachet : masalah kulit yang kronik (pagi dan malam)

Cara penyediaan

Masukkan 150ml Air sejuk bersama dR-II ke dalam shaker (bekas minuman) Goncang sehingga sebati (JANGAN GUNAKAN SUDU!!!!!!) dR-II sedia untuk diminum.