JUS DR 8


/

Dr Rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah penglihatan dengan dr8,sejenis minuman kesihatan yang terhasil dari penyelidikan dan kepakaran Dr Rozmey senantiasa mencipta dan menghasilkan formulasi terbaik,berkesan,murah dan selamat untuk pengguna. Ramuan yang terbaik,formulasi yang hebat dan penyelidikan yang berterusan telah membolehkan produk ciptaan Dr Rozmey amat berkesan,selamat dan ajaib.

Kandungan

VITAMIN C:
Amat penting sebagai anti-oksida yang menghalang kecederaan sel,menguatkan dinding salur darah dan mengawal tekanan darah

VITAMIN E:

Bertindak sebagai anti-oksida dan mampu melindungi sel-sel retina mata dari kecederaan.

BIBERRY:

Mampu meningkatkan pigment retina membolehkan mata melihat cahaya dan membolehkan sel darah merah melalui kapilari untuk membekal oksigen.Ia mampu membuka salur darah dan menurunkan tekanan darah. Beberry mampu meningkatkan pandangan mata sebelah malam,memperlahankan degenarasi macular, menghalang katarak dan diabetic retinopati.

VITAMIN A:

Penting untuk mencegah kunjuntiva,kornea dari kekeringan dan buta waktu malam dan pertumbuhan retina yang baik.

ZINC:

Membantu mencegah degenarasi macular dan membantu menghalang kebutaan

CAROTENOID:

Menghalang degenarasi macular yang menyebab kebutaan mata

BETA CAROTENE:

Menghalang kebutaan waktu malam dan lain-lain masalah mata. Ia mampu meningkatkan immunity, melindungi dari kanser dan toksin. Berfungsi sebagai anti-oksida yang terbaik untuk kesihatan. Beta Carotene menahan dari radikal bebas merosakkan macular mata.

Cara Pengambilan

Campurkan serbuk dr8 dengan 300-400ml air sejuk.Goncang dan sedia minum. Ambil 1X atau 2X sehari,jika perlu.